Επικοινωνήστε μαζί μας
 

Η Ομάδα μας

LOD > Η Εταιρία > Η Ομάδα μας
Δημήτρης Λουκόπουλος
Managing Director

Ο Δημήτρης Λουκόπουλος είναι Ιδρυτής και Επικεφαλής στην εταιρεία LOD (Platinum Συνεργάτης της Entersoft). Δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής από το 1999, αναλαμβάνοντας θέσεις με διαρκώς αυξανόμενες ευθύνες και απαιτήσεις, σε ηγέτιδα εταιρεία του κλάδου. Λίγα χρόνια αργότερα, μετακινήθηκε και αποτέλεσε ένα από τα πρώτα βασικά στελέχη της Entersoft. Από την ίδρυσή της και για πολλά χρόνια, διετέλεσε καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων και βοήθησε τον οργανισμό να αποκτήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς.

Το 2007 έκανε τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα, ως Μέτοχος και Εμπορικός Διευθυντής της Apex IT Solutions, με κύρια αρμοδιότητα την προώθηση των λύσεων της Entersoft, για την οποία διατηρεί έως και σήμερα την πεποίθηση ότι ενσωματώνουν εξαιρετικά καινοτόμα στοιχεία και σοβαρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα τόσο σε τεχνολογικό, όσο και σε λειτουργικό επίπεδο.

Το 2014, έχοντας δημιουργήσει πολύ δυνατό προφίλ στον τομέα του επιχειρηματικού λογισμικού (business software), ανέλαβε καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή σε καινοτόμα start-up εταιρεία του Ομίλου Info-Quest, όπου ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό της στρατηγικής ανάπτυξης και την εκτέλεση του πλάνου πωλήσεων ενός πρωτοποριακού λογισμικού ERP που βασιζόταν σε cloud αρχιτεκτονική και σύγχρονες τεχνολογίες.

Παρακολουθώντας στενά τις ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα της πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT) και έχοντας ένα εξαιρετικό ταλέντο στην ανακάλυψη και διαχείριση ευκαιριών για τη δημιουργία σημαντικής προστιθέμενης αξίας για τις επιχειρήσεις, ίδρυσε τη LOD με σκοπό την παροχή προσαρμοσμένων λύσεων της Entersoft προς φιλόδοξες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Έχει μεγάλη εμπειρία από όλες τις επιμέρους λύσεις της σουίτας εφαρμογών της Entersoft (π.χ. ERP, CRM, Service Management, Asset Tracking & Management, Mobile SFA, WMS, Business Intelligence, eCommerce).

Από την ίδρυση της εταιρείας έως και σήμερα, ο Δημήτρης Λουκόπουλος, έχει δώσει μεγάλη έμφαση στη στελέχωση της LOD, έχοντας δημιουργήσει μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, με σκοπό να δίνει λύσεις στις ανάγκες των επιχειρήσεων, προσφέροντας πάντα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Mediterranean College.

Γιώργος Ζαχαριάδης
Director of Services

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης είναι Διευθυντής Υπηρεσιών στην εταιρεία και είναι Επικεφαλής ενός από τους πιο σημαντικούς και στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξης της LOD. Έχει πάνω από 24 χρόνια εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής, σε μεγάλες και καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου της πληροφορικής, αλλά και του τομέα των καταναλωτικών προϊόντων, αναλαμβάνοντας θέσεις με διαρκώς αυξανόμενες ευθύνες και απαιτήσεις για γνώσεις υψηλού επιπέδου τεχνικής κατάρτισης. Διευθύνει μια ικανή ομάδα από πιστοποιημένους Συμβούλους στα συστήματα της Entersoft και λειτουργεί πάντα με γνώμονα το καλύτερο όφελος για τον Πελάτη.

Έχει εξαιρετική ικανότητα να διαχειριστεί κάθε εγκατάσταση συστήματος Entersoft, με τρόπο ώστε να παραμετροποιηθεί και να προσαρμοστεί για να καλύπτει πλήρως τις τρέχουσες ανάγκες μιας επιχείρησης και να λειτουργεί με τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη αποδοχή και αφομοίωση από τους τελικούς χρήστες.

Παρακολουθεί στενά τις νέες εκδόσεις που δημιουργούνται τακτικά στην ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών Entersoft Business Suite και αντιλαμβάνεται επακριβώς τις επιχειρηματικές ανάγκες και απαιτήσεις μιας επιχείρησης (business needs & requirements) για να τις μετασχηματίσει σε ανάλογες δυνατότητες, λειτουργίες και αυτοματισμούς στην προσφερόμενη λύση της Entersoft.

Έχει μεγάλη εμπειρία στην προσαρμογή όλων των επιμέρους λύσεων της σουίτας εφαρμογών της Entersoft, όπως ERP (Enterprise Resource Planning System), CRM (Customer Relationship Management System), Mobile SFA (Sales Force Automation), WMS (Warehouse Management System), ΒΙ (Business Intelligence) και eCommerce (Web B2B Platforms). Επίσης, διευθύνει κατάλληλα την κάθε εγκατάσταση, ανεξαρτήτως της τοπολογίας που θα επιλέξει ο Πελάτης μας, είτε προτιμήσει μια On-Premise εγκατάσταση, είτε εναλλακτικά, κατευθυνθεί προς μια cloud based εγκατάσταση στο Microsoft Azure ή σε οποιοδήποτε άλλο Datacenter.

Έχει σημαντική εμπειρία από την υλοποίηση και υποστήριξη λύσεων στον κλάδο των Fast Moving Consumer Goods (π.χ. ρούχα, καλλυντικά, τρόφιμα, ποτά, είδη πρώτης ανάγκης, κ.τ.λ.), αλλά και άλλων κλάδων (π.χ. βιομηχανία, παροχής υπηρεσιών, τεχνικές κατασκευαστικές εταιρείες, μεταφορές, κ.ά.), έχει πολύ δυνατό know-how αναφορικά με θέματα λογιστικής, κοστολόγησης παραγωγής, κυκλώματος τιμολόγησης και χρηματοοικονομικής διαχείρισης, κ.ά. Τέλος, μπορεί να διευθύνει αποτελεσματικά την προσαρμογή του προσφερόμενου συστήματος, ώστε να καλύπτει πάντα όλο το εύρος των απαιτήσεων μιας επιχείρησης, καθώς και όλες τις ιδιαιτερότητες του τρόπου λειτουργίας της.

Κάθε του ενέργεια στοχεύει στο να βοηθήσει την επιχείρηση να δημιουργήσει καλύτερη οργανωτική δομή, ώστε να μπορεί να αποκομίσει το μέγιστο όφελος από την υιοθέτηση και αφομοίωση της προσφερόμενης λύσης Entersoft και να εκμηδενίσει έτσι, όσο και όπου είναι εφικτό, τις σπατάλες πόρων. Έχει προσφέρει σημαντική προστιθέμενη αξία σε συνεργασίες που έχει αναλάβει η LOD μέχρι σήμερα, με ηγέτιδες εταιρείες στους κλάδους τους, όπως οι FROIMED, ΟΜΙΛΟΣ Κ. ΤΖΑΝΟΥ (ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΥΔΡΕΥΣΗ, ΜΟΝΩΣΗ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ), ERGOHELIX, LEONICE, ΟΜΙΛΟΣ RETAIL VISION UNITED DISTRIBUTION (SAMSONITE, SCOTCH & SODA, κ.ά.), ΣΙΓΑΝΟΣ (ΚΡΗΤΗ), 24 MEDIA, ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, PLASTINO, HASKOS CAFFE LUIGI, κ.ά.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Κώστας Βλαχάκης
Director of Software Development

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι Director of Software Development στην εταιρεία και είναι επικεφαλής ενός από τους πιο σημαντικούς στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξης της LOD, της Καινοτομίας & Τεχνολογικής Πρωτοπορίας. Έχει πάνω από 17 χρόνια εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής, σε μεγάλες και καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου, αναλαμβάνοντας θέσεις με διαρκώς αυξανόμενες ευθύνες και απαιτήσεις για γνώσεις υψηλού επιπέδου τεχνικής κατάρτισης.

Είναι Senior .Net Developer με εξαιρετική ικανότητα να διαχειριστεί την πλατφόρμα πάνω στην οποία είναι στημένη η ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών της Entersoft ώστε να δημιουργηθούν εξειδικευμένες λύσεις σημαντικής προστιθέμενης αξίας για κάθε επιχείρηση που επιλέγει να συνεργαστεί με την εταιρεία μας.

Παρακολουθεί στενά τις ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα της πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT) και έχει μοναδικό ταλέντο στο σχεδιασμό και ανάπτυξη καινοτομιών σε επίπεδο αρχιτεκτονικής. Έχει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην ανάπτυξη εφαρμογών που είναι προσβάσιμες μέσω Smartphones και Tablets για τα εν κινήσει στελέχη μιας επιχείρησης (Enterprise Mobility Solutions), στις εφαρμογές Business Intelligence και στις εφαρμογές eCommerce.

Στη διάρκεια της καριέρας του έχει αναλάβει τη διαχείριση μεγάλων και πολυσύνθετων έργων πληροφορικής, όπως είναι η ανάπτυξη ενός καινοτόμου Cloud Engine για θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Info-Quest, η ανάλυση και δημιουργία ενός καινοτόμου site για λογαριασμό μεγάλου ταξιδιωτικού γραφείου, με δυνατότητα πώλησης αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, καθώς και η παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την παραλαβή του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων από την Ανάδοχο εταιρία, για λογαριασμό της ΜΟΔ Α.Ε.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυλώνα Αττικής, ενώ έχει ζήσει και εργαστεί για πολλά χρόνια στην Αγγλία. Κατέχει Πτυχίο Ανάπτυξης Πολυμέσων ΕΘΝΟDATA και είναι απόφοιτος του Middlesex University (Λονδίνο) με πτυχίο BEng (HONS) Degree in  Computer Systems Engineering. Τέλος, είναι ενεργό Μέλος του BCS – The Chartered Institute for IT.

Μάριος Σίνας
Commercial Director

Ο Μάριος Σίνας είναι Commercial Director στην εταιρεία και είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την εκτέλεση της στρατηγικής Marketing & Πωλήσεων, σύμφωνα με το όραμα που έχει θέσει ο Επικεφαλής της εταιρείας. Έχει πάνω από 25 έτη συνολικής επαγγελματικής εμπειρίας σε θέσεις με αυξανόμενες ευθύνες και πάνω από 20 έτη εμπειρίας σε θέσεις διοίκησης πωλήσεων ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής.

Είναι CRM & Enterprise Mobility Solutions Expert και διαθέτει σημαντική εμπειρία από την προώθηση αντίστοιχων λύσεων της Entersoft, καθώς προηγουμένως είχε εργαστεί για πολλά χρόνια στον Όμιλο της Entersoft, ως Sales Manager σε Τμήματα όπως το IMCD (Internet, Mobile, Cloud Division), το NMD (Niche Markets Division) και το EAD (Enterprise Applications Division).

Είναι ευαγγελιστής των λύσεων που βοηθούν μια επιχείρηση να επιτύχει σταθερή οργάνωση, υπεροχή και αριστεία στις πωλήσεις, σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και εν τέλει, δυναμική ανάπτυξη και κερδοφορία. Γνωρίζει σε βάθος τις δυνατότητες και τα οφέλη που προκύπτουν μέσα από την αξιοποίηση λύσεων όπως ERP (Enterprise Resource Planning System), CRM (Customer Relationship Management System), Enterprise Mobility Solutions (sales force automation, merchandising & promotion, xVan, Medical Reps, field service, proof of delivery), καθώς και σύγχρονων cloud και web εφαρμογών για eCommerce, eTicketing, Collaboration και Business Intelligence.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως σύμβουλος μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων σε μεγάλες Εταιρείες Συμβούλων (π.χ. KPMG Hellas Α.Ε., Remaco Α.Ε., κ.ά.), όπου είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μεγάλα projects όπως ήταν η υλοποίηση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του Ιδρύματος Κοινωνικής Ασφάλισης, στη Βουλγαρία και στην Ελλάδα. Σύντομα, του δόθηκε η ευκαιρία να μεταπηδήσει στον κλάδο του Επιχειρησιακού Λογισμικού, από όπου και ανελίχθηκε, αναλαμβάνοντας θέσεις με διαρκώς αυξανόμενες ευθύνες και απαιτήσεις για γνώσεις υψηλού επιπέδου τεχνικής κατάρτισης, αλλά και ολοένα και πιο ισχυρές ικανότητες διοίκησης πωλήσεων.

Είναι Μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος από το 2013, ενώ υπήρξε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου κατά την περίοδο Ιούνιος 2017 – Ιούλιος 2020. Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έντονο ενδιαφέρον για το πως οι νέες τεχνολογίες μπορούν να συμβάλλουν αισθητά στη βελτιστοποίηση της αξιοποίησης των ανθρώπινων πόρων και στη σημαντική αύξηση της απόδοσης των στελεχών πωλήσεων.

Γεννήθηκε στον Καναδά και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει Bachelor in Accounting & Financial Management από το University of Essex (Αγγλία), Master of Science in Sales Management από το Hellenic American University (Αθήνα) και μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Λαμπρινή Δεσποτάκη
ERP/CRM Senior Consultant & Project Manager

Η Λαμπρινή Δεσποτάκη είναι Project Manager στην εταιρεία και διαχειρίζεται δυναμικά και αποτελεσματικά έργα που αναλαμβάνει η εταιρεία στην Αθήνα και στην Κρήτη και που περιλαμβάνουν δυνατότητες όπως ERP (Enterprise Resource Planning System), CRM (Customer Relationship Management System), Mobile SFA (Sales Force Automation), WMS (Warehouse Management System) και eCommerce (Web B2B Platforms).

Έχει πάνω από 29 χρόνια προϋπηρεσίας και σημαντική εμπειρία από την υλοποίηση λύσεων της Entersoft. Επίσης, διαθέτει εξαιρετική τεχνογνωσία στο σχεδιασμό και υλοποίηση διασυνδέσεων με άλλα συστήματα τρίτων κατασκευαστών.

Ιδιαίτερα έργα που έχει διαχειριστεί στη LOD περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την υλοποίηση του Entersoft Business Suite ERP σε εταιρείες όπως οι OMONIA TRANS, ΣΙΓΑΝΟΣ (ΚΡΗΤΗ), ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΚΑΡΒΕΛΑΣ, K22 GLOBAL TRADERS, EUROMAT, καθώς και την υλοποίηση πρωτοποριακής διασύνδεσης με το πρόγραμμα κίνησης λεωφορείων της BK Solutions, για λογαριασμό της εταιρείας UNION A.E. και την ανάπτυξη καινοτόμου μηχανισμού ανταλλαγής δεδομένων με την GOLD AIR για λογαριασμό της εταιρείας RETAIL VISION UNITED DISTRIBUTION (SAMSONITE, SCOTCH & SODA, κ.ά.), που επίσης ανήκουν στο πελατολόγιο της LOD.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη, έχει Bachelor in Finance with Major in Computer Information Systems από το Deree και μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Γιάννης Βίγκος
ERP/CRM Senior Consultant & Project Manager

Ο Γιάννης Βίγκος είναι ERP/CRM Senior Consultant & Project Manager στην LOD και διαχειρίζεται δυναμικά και αποτελεσματικά έργα που αναλαμβάνει η εταιρεία, κυρίως στην Αττική και που περιλαμβάνουν ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων ERP (Enterprise Resource Planning System), CRM (Customer Relationship Management System), Procurement, Εshop Integrations και διασυνδέσεις με τρίτο λογισμικό, Service Management, Loyalty Solutions, WMS (Warehouse Management System) και Enterprise Mobility Solutions (sales force automation, field service, merchandising & promotion, xVan, Proof of Delivery, field service, κ.τ.λ.), Data Warehouses, Microsoft PowerBI.

Έχει σημαντική εμπειρία από την υλοποίηση λύσεων του Entersoft framework, καθώς προηγουμένως έχει εργαστεί σε συναφείς θέσεις ως custom solutions architect, καθώς και στον Όμιλο της Entersoft ως Senior ERP/CRM Consultant.

Έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση έργων που περιλαμβάνουν λειτουργικότητες ERP – CRM – Mobile, καθώς και διασυνδέσεις με τρίτα λογισμικά, στους κλάδους των FMCG, Ένδυσης–Υπόδησης, Φαρμακευτικών, Logistics, Εξαγωγών, καθώς και Παραγωγής και μπορεί να διευθύνει αποτελεσματικά την προσαρμογή του προσφερόμενου συστήματος ώστε να καλύπτει όλο το εύρος των απαιτήσεων και ιδιαιτεροτήτων του τρόπου λειτουργίας μιας επιχείρησης.

Μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά τους Πελάτες της LOD, ανεξαρτήτως της τοπολογίας που θα επιλέξει ο Πελάτης μας, είτε προτιμήσει μια On-Premise εγκατάσταση, είτε εναλλακτικά, κατευθυνθεί προς μια cloud based εγκατάσταση στο Microsoft Azure ή σε οποιοδήποτε άλλο Datacenter, ή ακόμη και εάν προτιμήσει μια Υβριδική λύση.

Κάθε του ενέργεια στοχεύει στο να βοηθήσει την επιχείρηση να δημιουργήσει καλύτερη οργανωτική δομή, ώστε να μπορεί να αποκομίσει το μέγιστο όφελος από την υιοθέτηση και αφομοίωση της προσφερόμενης λύσης Entersoft και να εκμηδενίσει έτσι, όσο και όπου είναι εφικτό, τις σπατάλες πόρων. Έχει προσφέρει σημαντική προστιθέμενη αξία σε συνεργασίες που έχει αναλάβει η LOD μέχρι σήμερα, με ηγέτιδες εταιρείες στους κλάδους τους, όπως οι OMONIA TRANS, ΟΜΙΛΟΣ Κ. ΤΖΑΝΟΥ (ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΥΔΡΕΥΣΗ, ΜΟΝΩΣΗ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ), R.V.U. DISTRIBUTION, ERGOHELIX,  κ.ά.

Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται ο προγραμματισμός (.NET framework, JAVA, Python), τα προγράμματα ανοιχτού κώδικα και προσφάτως, ο κόσμος του Data Analysis.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος, έχει Bachelor in Informatics Engineering από το Hellenic Mediterranean University (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ), Master of Science in Management, Technology & Quality από το Open University of Cyprus, Master of Science in Information Systems από το Hellenic Open University και μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά καθώς και Ρωσικά.

Σοφία Μαραγκού
ERP Senior Consultant & Project Manager

Η Σοφία Μαραγκού είναι ERP Senior Consultant & Project Manager στην εταιρεία LOD και διαχειρίζεται δυναμικά και αποτελεσματικά έργα που αναλαμβάνει η εταιρεία, κυρίως στην Αττική και που περιλαμβάνουν δυνατότητες όπως ERP (Enterprise Resource Planning System) και Business Intelligence. Έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής, σε καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου, αναλαμβάνοντας θέσεις με διαρκώς αυξανόμενες ευθύνες και απαιτήσεις για γνώσεις υψηλού επιπέδου τεχνικής κατάρτισης.

Έχει μεγάλη εμπειρία από την υλοποίηση ERP λύσεων με εξειδίκευση στον τομέα της Οικονομικής Διαχείρισης και μπορεί να διευθύνει αποτελεσματικά την προσαρμογή του προσφερόμενου συστήματος, ώστε να καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων και ιδιαιτεροτήτων του τρόπου λειτουργίας μιας επιχείρησης.

Κάθε της ενέργεια στοχεύει στο να βοηθήσει την επιχείρηση να δημιουργήσει καλύτερη οργανωτική δομή, ώστε να μπορεί να αποκομίσει το μέγιστο όφελος από την υιοθέτηση και αφομοίωση της προσφερόμενης λύσης Entersoft. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία, βοηθάει να εκμηδενιστούν, όσο και όπου είναι εφικτό, οι σπατάλες πόρων. Έχει προσφέρει σημαντική προστιθέμενη αξία σε συνεργασίες που έχει αναλάβει η LOD μέχρι σήμερα, με ηγέτιδες εταιρείες στους κλάδους τους, όπως οι MULTIBETON HELLAS, ΟΜΙΛΟΣ Κ. ΤΖΑΝΟΥ (ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΥΔΡΕΥΣΗ, ΜΟΝΩΣΗ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ), ΔΙΑΣΤΑΣΙΣ, FROIMED, LEONICE, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ GROUP, ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, AIRTECHNIC ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ, ΤΣΟΜΩΚΟΣ, κ.ά.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, έχει Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Μανώλης Παπαδόπουλος
Customer Service Manager

Ο Μανώλης Παπαδόπουλος είναι Customer Service Manager στην εταιρεία και διαχειρίζεται δυναμικά και αποτελεσματικά έργα που αναλαμβάνει η εταιρεία, κυρίως στην Αττική και στην Κρήτη και που περιλαμβάνουν δυνατότητες ERP (Enterprise Resource Planning System).

Έχει μεγάλη εμπειρία από την υλοποίηση ERP λύσεων της Entersoft στον κλάδο των ενδυμάτων και υποδημάτων και μπορεί να διευθύνει αποτελεσματικά την προσαρμογή του προσφερόμενου συστήματος, ώστε να καλύπτει όλο το εύρος των απαιτήσεων μιας επιχείρησης, καθώς και όλες τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου κλάδου (π.χ. χρώμα-μέγεθος, σορτιμέντα, σαιζόν, εποχιακή παραγγελιοληψία, κ.τ.λ.).

Έχει προσφέρει σημαντική προστιθέμενη αξία σε συνεργασίες που έχει αναλάβει η LOD μέχρι σήμερα, με ηγέτιδες εταιρείες στους κλάδους τους, όπως ο ΟΜΙΛΟΣ RETAIL VISION UNITED DISTRIBUTION (SAMSONITE, SCOTCH & SODA, κ.ά.), ΟΜΙΛΟΣ Κ. ΤΖΑΝΟΥ (ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΥΔΡΕΥΣΗ, ΜΟΝΩΣΗ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ), AMERICAN MOTORS – ΧΡ. ΠΙΛΑΛΗΣ, ENVIE SHOES, AIRTECHNIC ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ, LEMCO, EXCEL ΑΦΟΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΙ, PA SOLUTIONS, K22 GLOBAL TRADERS, DIVITEC, IBS (ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ FRUTOP), κ.ά.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω, είναι Απόφοιτος του Τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών – Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας και έχει καλή γνώση σε Αγγλικά και Γαλλικά.

Γιάννης Πομώνης
IT Operations Manager

Ο Γιάννης Πομώνης είναι IT Operations Manager στην εταιρεία. Είναι Computers & Networks Expert και IT Security Specialist και έχει πάνω από 21 χρόνια εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής, σε μεγάλες και καταξιωμένες εταιρείες, αναλαμβάνοντας ρόλους με διαρκώς αυξανόμενες ευθύνες και απαιτήσεις για γνώσεις υψηλού επιπέδου τεχνικής κατάρτισης.

Έχει εξαιρετική ικανότητα να σχεδιάσει και να υλοποιήσει την κατάλληλη τοπολογία και υποδομή συστήματος, ώστε κάθε εγκατάσταση λύσης Entersoft να μπορεί να λειτουργεί αποδοτικά και απρόσκοπτα, υποστηρίζοντας seamlessly τις τρέχουσες ανάγκες μιας επιχείρησης.

Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας, των επικοινωνιών και του IT Security και είναι ο πιο κατάλληλος για να συμβουλέψει τους Πελάτες μας στην προστασία των πληροφοριακών τους συστημάτων και στην υλοποίηση λύσεων πληροφοριακής υποδομής.

Έχει μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση λύσεων της Entersoft και μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά τους Πελάτες της LOD, ανεξαρτήτως της τοπολογίας που θα επιλέξει ο Πελάτης μας, είτε προτιμήσει μια On-Premise εγκατάσταση, είτε εναλλακτικά, κατευθυνθεί προς μια cloud based εγκατάσταση στο Microsoft Azure ή σε οποιοδήποτε άλλο Datacenter.

Έχει σημαντική εμπειρία από την εγκατάσταση και υποστήριξη λύσεων στον τουριστικό κλάδο, αλλά και άλλων κλάδων (π.χ. βιομηχανία, παροχής υπηρεσιών, τεχνικές κατασκευαστικές εταιρείες, μεταφορές, κ.ά.). Από το 2013, είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Swissns GmbH (Ελβετία) στην Ελλάδα, ώστε να παρέχει υπηρεσίες IT & Security Consulting υψηλών προδιαγραφών, με εξειδίκευση σε τομείς όπως Cyber Protection, Dedicated & Virtual Private Servers, Web Hosting, κ.ά. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει πτυχίο μηχανικού αεροσκαφών, ενώ παλαιότερα παρείχε αντίστοιχες υπηρεσίες σε οργανισμούς, όπως η Πολεμική Αεροπορία και η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία.

Γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.

Δήμητρα Πέππα
Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Η Δήμητρα Πέππα είναι Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Back-Office Administration της LOD. Έχει πάνω από 14 χρόνια εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας, σε μεγάλες και καταξιωμένες εταιρείες στον κλάδο των τηλεοπτικών παραγωγών και σε συνεργασία με τηλεοπτικούς σταθμούς όπως Σκαϊ, Alter, καθώς και με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Μέσα από το ρόλο της, φροντίζει ώστε να είμαστε πάντα κοντά στους Πελάτες μας, αλλά και να διατηρούμε ζωντανό το κανάλι επικοινωνίας μας με όλη την αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε, χτίζοντας έτσι ένα δυνατό προφίλ για την εταιρεία μας και σχέσεις εμπιστοσύνης με τις επιχειρήσεις που επιλέγουν να συνεργαστούν με τη LOD.

Έχει σημαντική εμπειρία από τον κλάδο των Fast Moving Consumer Goods (π.χ. ρούχα, καλλυντικά, τρόφιμα, ποτά, είδη πρώτης ανάγκης, κ.τ.λ.), αλλά και άλλων κλάδων (π.χ. βιομηχανία, παροχής υπηρεσιών, τεχνικές κατασκευαστικές εταιρείες, μεταφορές, κ.ά.) και έχει πολύ δυνατό know-how αναφορικά με το Digital Presence Management μιας επιχείρησης (π.χ. website & social media management, digital campaigns, κ.τ.λ.).

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βαρνάβα Αττικής, είναι Απόφοιτη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον τομέα Διοικητικό & Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων και μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.