Επικοινωνήστε μαζί μας
 

NopServices

Η NopServices έχει ως αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε νέες τεχνολογίες στους τομείς της Πληροφορικής και της Επικοινωνίας. Η εταιρεία προσπαθεί να γίνει αξιόλογος συνεργάτης κάθε επιχείρησης που θα την εμπιστευθεί. Με τους πελάτες τους έχουν αναπτύξει μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Δραστηριοποιούνται κυρίως στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη websites, e-shops και εφαρμογών στον χώρο του διαδικτύου,  παρέχοντας παράλληλα μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις στον ευρύτερο χώρο του Internet.

 

Η NopServices με την τεχνολογική της κατάρτιση αλλά και την πολυετή εμπειρία της στο αντικείμενο, εγγυάται να δημιουργήσει το δικό σας e-shop με σύγχρονη λειτουργικότητα αλλά και με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα ως προς την παρουσία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Χρησιμοποιούν την open source ASP.Net MVC  πλατφόρμα του NopCommerce – http://www.nopcommerce.com/ . Είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για e-shops υλοποιημένη με τις τελευταίες τεχνολογίες και software patterns.

 

Είναι NopCommerce Solution Partners με NopCommerce Certified developers στη εταιρία και είναι ανάμεσα στους 5 μεγαλύτερους Solution Partners του NopCommerce. Στο NopCommerce έχουν εμπειρία πάνω από 5 χρόνια και απευθείας επικοινωνία με την ομάδα που υλοποιεί το NopCommerce. Παρέχουν λύσεις για μια ολοκληρωμένη και πετυχημένη εταιρική παρουσία στο διαδίκτυο, παρέχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιχείρησή σας. Σχεδιάζουν και υλοποιούν λύσεις με συνέπεια στο χρόνο παράδοσης του έργου χωρίς να σπαταλάνε τον χρόνο σας. Μετά το πέρας του έργου η συνεργασία με τους πελάτες τους συνεχίζεται παρέχοντας διαρκή τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη ενώ τους ενημερώνουν για τις νέες δυνατότητες και ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο Internet.

 

Κατά την υλοποίηση των έργων πιστεύουν στην άμεση συνεργασία με τον πελάτη. Βασίζονται στην τεχνογνωσία, δημιουργικότητα και εμπειρία που διαθέτουν για να κατανοήσουν πλήρως την ανάγκη του πελάτη και να τη μεταφράσουν σε λύση.