Επικοινωνήστε μαζί μας

Nubis Cloud Engine

Το Nubis Cloud Engine είναι η πλατφόρμα ανάπτυξης, που αποτελεί τον πυρήνα όλων των cloud εφαρμογών της Nubis και εκσυγχρονίζει απόλυτα τον τρόπο διαχείρισης και αποθήκευσης των δεδομένων μιας επιχείρησης. Το πρωτοποριακό αυτό σύστημα διαχείρισης επιτρέπει σε μια επιχείρηση να αποτυπώσει και να μηχανογραφήσει εύκολα την δική της λειτουργικότητα μέσω ενός φιλικού προς τον απλό χρήστη περιβάλλοντος εργασίας καθώς προσφέρει απεριόριστη ευελιξία.

 

Το Nubis Cloud Engine χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής, όπως .NET WebAPI, MVC4, HTML5, και αξιοποιεί την πλατφόρμα του Microsoft Azure παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες SaaS (Software as a Service). Η πλατφόρμα προσφέρει ένα σύγχρονο web-based περιβάλλον για την ανάπτυξη επιχειρησιακών εφαρμογών, καθώς και ένα προηγμένο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) για την δημιουργία εταιρικών ιστοσελίδων.

 

Οι εταιρείες που αξιοποιούν το Nubis Cloud Engine ως βασικό τους προϊόν, μπορούν δημιουργήσουν σε αυτή την πλατφόρμα καθετοποιημένες λύσεις για όποια αγορά ή κλάδο θέλουν να προσεγγίσουν. Παρέχει απόλυτη παραμετροποίηση  σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης. Η πρόσβαση στην εταιρική πληροφορία γίνεται από οπουδήποτε και από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο με εγγυημένη ασφάλεια και παρέχει απόλυτη ελευθερία χρήσης μέσω οποιουδήποτε browser ανεξαρτήτως λειτουργικού (smartphone, tablet, notebook, desktop).

 

Δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις προγραμματισμού (codeless) και η αξιοποίηση του λογισμικού είναι άμεση. Επιπλέον,το κόστος αγοράς και συντήρησης hardware είναι μηδενικό και η  χρέωση είναι ανάλογα με τη χρήση, χωρίς αγορά άδειας χρήσης ή νέων εκδόσεων (Pay-as-you-go Business Model)