Μάριος ΣίναςCommercial Director

Μαριος

Ο Μάριος Σίνας είναι Commercial Director στην εταιρεία και είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την εκτέλεση της στρατηγικής Marketing & Πωλήσεων, σύμφωνα με το όραμα που έχει θέσει ο Επικεφαλής της εταιρείας. Έχει πάνω από 25 έτη συνολικής επαγγελματικής εμπειρίας σε θέσεις με αυξανόμενες ευθύνες και πάνω από 20 έτη εμπειρίας σε θέσεις διοίκησης πωλήσεων ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής.

Είναι CRM & Enterprise Mobility Solutions Expert και διαθέτει σημαντική εμπειρία από την προώθηση αντίστοιχων λύσεων της Entersoft, καθώς προηγουμένως είχε εργαστεί για πολλά χρόνια στον Όμιλο της Entersoft, ως Sales Manager σε Τμήματα όπως το IMCD (Internet, Mobile, Cloud Division), το NMD (Niche Markets Division) και το EAD (Enterprise Applications Division).

Είναι ευαγγελιστής των λύσεων που βοηθούν μια επιχείρηση να επιτύχει σταθερή οργάνωση, υπεροχή και αριστεία στις πωλήσεις, σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και εν τέλει, δυναμική ανάπτυξη και κερδοφορία. Γνωρίζει σε βάθος τις δυνατότητες και τα οφέλη που προκύπτουν μέσα από την αξιοποίηση λύσεων όπως ERP (Enterprise Resource Planning System), CRM (Customer Relationship Management System), Enterprise Mobility Solutions (sales force automation, merchandising & promotion, xVan, Medical Reps, field service, proof of delivery), καθώς και σύγχρονων cloud και web εφαρμογών για eCommerce, eTicketing, Collaboration και Business Intelligence.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως σύμβουλος μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων σε μεγάλες Εταιρείες Συμβούλων (π.χ. KPMG Hellas Α.Ε., Remaco Α.Ε., κ.ά.), όπου είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μεγάλα projects όπως ήταν η υλοποίηση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του Ιδρύματος Κοινωνικής Ασφάλισης, στη Βουλγαρία και στην Ελλάδα. Σύντομα, του δόθηκε η ευκαιρία να μεταπηδήσει στον κλάδο του Επιχειρησιακού Λογισμικού, από όπου και ανελίχθηκε, αναλαμβάνοντας θέσεις με διαρκώς αυξανόμενες ευθύνες και απαιτήσεις για γνώσεις υψηλού επιπέδου τεχνικής κατάρτισης, αλλά και ολοένα και πιο ισχυρές ικανότητες διοίκησης πωλήσεων.

Είναι Μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος από το 2013, ενώ υπήρξε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου κατά την περίοδο Ιούνιος 2017 – Ιούλιος 2020. Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έντονο ενδιαφέρον για το πως οι νέες τεχνολογίες μπορούν να συμβάλλουν αισθητά στη βελτιστοποίηση της αξιοποίησης των ανθρώπινων πόρων και στη σημαντική αύξηση της απόδοσης των στελεχών πωλήσεων.

Γεννήθηκε στον Καναδά και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει Bachelor in Accounting & Financial Management από το University of Essex (Αγγλία), Master of Science in Sales Management από το Hellenic American University (Αθήνα) και μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Πληροφορίες

+30 210 612 8996
Λάρνακος 54, 14342, Νέα Φιλαδέλφεια

Πως μπορούμε να σας υποστηρίξουμε;