Προφίλ

Η LOD είναι μια καινοτόμος εταιρεία αξιοποίησης νέων τεχνολογιών παραγωγής λογισμικού και παροχής προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών.

Το όραμά μας στην LOD είναι να προσθέτουμε αξία στους πελάτες και τους συνεργάτες μας με την παροχή ποιοτικών και υψηλού επιπέδου προιόντων και υπηρεσιών πληροφορικής.

Θέλουμε να είμαστε η πρώτη σκέψη ενός πελάτη ή συνεργάτη όταν αναζητά μια συνεργασία στους τομείς δραστηριότητας μας.

Πιστεύουμε στην καινοτομία της σκέψης και της τεχνολογίας, επικεντρωνόμαστε στην δημιουργία προϊόντων και λύσεων πληροφορικής με σκοπό την βέλτιστη δυνατή εφαρμογή αυτών στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον.

Γιατί Εμάς

Καινοτομία

Επιδιώκουμε να είμαστε πάντα καινοτόμοι και πρωτοπόροι και να προσφέρουμε λύσεις που δημιουργούν συνθήκες για αυξημένη παραγωγικότητα και απόδοση.

Τεχνογνωσία & Βέλτιστες Πρακτικές

Εξελίσσουμε διαρκώς την τεχνογνωσία μας και υιοθετούμε και προτείνουμε πάντα τα best practices που ακολουθούνται από ηγέτιδες εταιρείες σε κάθε κλάδο δραστηριοποίησης, με σκοπό τη δημιουργία αυξημένης προστιθέμενης αξίας για τους Πελάτες μας.

Αέναη Βελτίωση

Βελτιώνουμε συνεχώς την οργάνωσή μας, ώστε να παρέχουμε πάντα αποτελεσματική υποστήριξη και υψηλή ποιότητα συνεργασίας στους Πελάτες μας.

Συνεργασία & Εξειδίκευση

Είμαστε μια έμπειρη και δεμένη ομάδα με κοινό όραμα, την απόλυτη ικανοποίηση των Πελατών μας. Κάθε νέο αίτημα υποστήριξης ικανοποιείται από εξειδικευμένο Σύμβουλο που μπορεί να αντιληφθεί άριστα την επιχειρηματική ανάγκη και να δράσει άμεσα, υλοποιώντας την καταλληλότερη κάθε φορά λύση.

Ανθρώπινη Ανάπτυξη

Φροντίζουμε το σημαντικότερο πόρο της εταιρείας μας, τους Ανθρώπους μας. Τους αξιολογούμε αντικειμενικά, τους επιβραβεύουμε συστηματικά και τους ενδυναμώνουμε σε κάθε στάδιο της εξέλιξης της καριέρας τους, ώστε να στέκονται πάντα ως δυνατοί και έμπειροι σύμμαχοι στην περαιτέρω ανάπτυξη των Πελατών μας.

Με Αριθμούς

0

Πελάτες

0

Χρήστες

0

Μέσος Ετήσιος Ρυθμός Ανάπτυξης

0

Αριθμός Tickets που Εξυπηρετήθηκαν Πέρυσι

0

Ώρες Υποστήριξης που Προσφέραμε Πέρυσι

0

Μέσος Χρόνος Απόκρισης Συμβούλου

Αποστολή

Αποστολή μας είναι να στεκόμαστε δίπλα στις φιλόδοξες εταιρείες, ως δυνατοί σύμμαχοι και αξιόπιστοι σύμβουλοι, παρέχοντάς τους καινοτόμες λύσεις που δημιουργούν βιώσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και τις υποστηρίζουν αποτελεσματικά στην επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων ανάπτυξης.

Για τον σκοπό αυτό, φροντίζουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις τεχνολογικές εξελίξεις του σήμερα και να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που εξασφαλίζουν βέλτιστη οργάνωση και σημαντικό επιχειρηματικό όφελος.

Η Ιστορία μας

Η εταιρεία μας έχει μια μακρά και ιστορική ιστορία στον κόσμο του επιχειρηματικού λογισμικού. Είμαστε πρωτοπόροι στη βιομηχανία εδώ και πολλά χρόνια και είμαστε γνωστοί για τη λήψη καινοτόμων βημάτων. Είμαστε πολύ περήφανοι για τα επιτεύγματά μας και όλους τους ανθρώπους που μας οδήγησαν εδώ.

 • 2015

  Ξεκίνημα

  Ίδρυση & έναρξη δραστηριότητας με εξειδίκευση στις λύσεις της Entersoft.

 • 2016

  Πρώτες Διακρίσεις & LOD Framework

  Entersoft Best Partner of the Year 2016: GOLD
  Ανάπτυξη της καινοτόμας πλατφόρμας LOD FRAMEWORK

 • 2017

  LOD Mobile

  Entersoft Best Partner of the Year 2017: GOLD
  Ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων LOD MOBILE
  20% Ετήσιος Ρυθμός Ανάπτυξης.

 • 2018

  Δίκτυο Συνεργατών & Entersoft WMS

  Entersoft Best Partner of the Year 2018: GOLD
  Ανάπτυξη Δικτύου Συνεργατών
  Δημιουργία Υποκαταστήματος στην Κρήτη
  Πρωτοπόρος στην προώθηση λύσεων διαχείρισης αποθηκών Entersoft WMS

 • 2019

  Νέο LOD Framework

  Entersoft Best Partner of the Year 2019: GOLD
  Ανάπτυξη της καινοτόμας πλατφόρμας LOD FRAMEWORK
  200% Ετήσιος Ρυθμός Ανάπτυξης

 • 2020

  Σήμερα

  Entersoft Best Partner of the Year 2020: GOLD
  Entersoft New Technologies Partner of the Year 2020: GOLD

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες?