Ολοκληρωμένες Λύσεις Entersoft

H LOD προσφέρει υψηλού επιπέδου υποστήριξη σε ολοκληρωμένες λύσεις της ENTERSOFT, η οποία αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή στον τομέα ανάπτυξης επιχειρηματικού λογισμικού.

Η Entersoft Α.Ε. είναι ηγέτιδα εταιρεία, απόλυτα ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού και παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις, με ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας για όλα τα προϊόντά της, ERP, CRM, Retail, Mobile, WMS, e-Commerce & B.I.

Τα προϊόντα της Entersoft είναι σχεδιασμένα στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα .ΝΕΤ της Μicrosoft. Eίναι διαθέσιμα για εγκατάσταση είτε σε τοπική υποδομή (on-premise) ή στο Cloud, ενώ προσφέρονται είτε με άδεια χρήσης ή και με ενοικίαση (Software-as-a-Service, SaaS).

Δείτε παρακάτω τις λύσεις που σας προτείνουμε για την πλήρη κάλυψη των αναγκών της εταιρείας ή του κλάδου σας και επιτρέψτε μας να συζητήσουμε μαζί σας τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαμε να τις προσαρμόσουμε, για να υποστηρίξουμε την υφιστάμενη οργάνωσή σας και την επίτευξη του στατηγικό πλάνου ανάπτυξής σας.

Entersoft Business Suite®

Το Entersoft Business Suite® είναι ένα σύγχρονο, ολοκληρωμένο και ευέλικτο επιχειρηματικό λογισμικό που περιλαμβάνει πλήρη λειτουργικότητα ERP (πλήρως συμβατή με τις απαιτήσεις MyDATA της ΑΑΔΕ), CRM, Retail, Mobile, WMS, E-Commerce και Business Intelligence εφαρμογές.

Το Entersoft Business Suite® παρέχει τη δυνατότητα διαχείρισης και παρακολούθησης πολλαπλών εταιρικών διαστάσεων, υποστηρίζει πολυεταιρική οργάνωση σε ενιαία Βάση Δεδομένων και προσφέρει άμεσα αναλυτικές πληροφορίες, αναφορές (reports), πίνακες διαχείρισης (dashboards), αναλύσεις B.I., για το σύνολο των δραστηριοτήτων της επιχείρησης, σε πραγματικό χρόνο.

Το Entersoft Business Suite® περιέχει έτοιμες προτάσεις, μηχανισμούς και εργαλεία για την αυτοματοποίηση και επιτάχυνση των επιχειρηματικών ροών, καθώς και για τη βελτιστοποίηση του κόστους και την έγκαιρη λήψη αποφάσεων που θα στηρίζουν τους στρατηγικούς στόχους και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Το Entersoft Business Suite® είναι ιδανικό για μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και για κάθε φιλόδοξη εταιρεία που επιθυμεί να μετατρέψει την προηγμένη τεχνολογία σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η πλατφόρμα λογισμικού Entersoft Business Suite® είναι η μοναδική στην Ελλάδα και από τις ελάχιστες στην Νοτιοανατολική Ευρώπη που διαθέτει Διεθνή Πιστοποίηση και αξιολόγηση με περισσότερα από 2.500 κριτήρια από την εταιρεία TEC με έδρα τον Καναδά, κάτι που πιστοποιεί και διασφαλίζει την επένδυση των πελατών μας.

Entersoft Expert Cloud ERP®

Τo Entersoft Expert Cloud ERP® είναι το πλέον σύγχρονο λογισμικό υποστήριξης της διοίκησης για τον έλεγχο και την ανάπτυξη μιας αναπτυσσόμενης επιχείρησης, με το πιο πλήρες σύστημα λογισμικού με ενιαία λειτουργικότητα ERP (πλήρως συμβατή με τις απαιτήσεις MyDATA της ΑΑΔΕ), CRM, Retail, Mobile, WMS, E-Commerce και Business Intelligence.

Αντικαθιστά σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα οποιοδήποτε υπάρχον λογισμικό εμπορικής και οικονομικής διαχείρισης, χωρίς επιπλέον ανάγκες υποδομής (χρειάζεται μόνο ένα PC και πρόσβαση στο Internet) και προσφέρει άμεση πληροφόρηση, απλότητα, ευχρηστία και εξοικείωση των χρηστών, καθώς και ενοποίηση των δεδομένων μεταξύ των τμημάτων μιας επιχείρησης.

Τo Entersoft Expert Cloud ERP® απευθύνεται σε δυναμικά αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και διαφοροποιείται σημαντικά από άλλα αντίστοιχα προϊόντα, τόσο λόγω των έτοιμων μοντέλων οργάνωσης που εμπεριέχει, όσο και λόγω της τεχνολογικής του ανωτερότητας, αφού βασίζεται εξ’ ολοκλήρου στις σύγχρονες τεχνολογίες της Microsoft και φιλοξενείται στο Microsoft Azure®, προσφέροντας έτσι απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Το σύστημα παρέχει έτοιμους μηχανισμούς μεταφοράς δεδομένων από όλες τις επώνυμες εφαρμογές οικονομικής και εμπορικής διαχείρισης, εξασφαλίζοντάς σας παραγωγική λειτουργία με τα δεδομένα σας, άμεσα. Επιπλέον, προσφέρει βέλτιστες πρακτικές και διαδικασίες που μπορεί να εκμεταλλευτεί η επιχείρηση, καθώς και ένα ευρύ φάσμα νέων, πλούσιων και πολυσύνθετων πληροφοριών, για τη λήψη των επιχειρηματικών της αποφάσεων.

Entersoft CRM®

Το Entersoft CRM® είναι ένα καινοτομικό σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις των Τμημάτων Πωλήσεων, Προμηθειών, Marketing, Εξυπηρέτησης Πελατών και Service (SLAs).

Το Entersoft CRM® διασυνδέεται και συλλειτουργεί πλήρως με το ERP σας, δημιουργώντας έτσι ένα ισχυρό εργαλείο οργάνωσης, προγραμματισμού και παρακολούθησης όλων των διεργασιών της επιχείρησης που αφορούν στη διαχείριση των σχέσεων με Πελάτες, Προμηθευτές και Συναλλασσόμενους. Ταυτόχρονα συντελεί καθοριστικά στη βελτιστοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών, αλλά και στη τόνωση της εξωστρέφειας της επιχείρησης.

Απλό, εύχρηστο και ευέλικτο, το Entersoft CRM® εξασφαλίζει τη γρήγορη εξοικείωση των χρηστών, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητα και την ετοιμότητα τους να προσφέρουν συντονισμένη και άριστη εξυπηρέτηση, με υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών προς τους πελάτες σας.

Προσφέρει άμεση διαχείριση και αξιοποίηση του συνόλου των πληροφοριών που απαιτούνται, ακόμα και από το Microsoft® Outlook ή και από mobile συσκευές (π.χ. Smartphone, Τablet, iPhone και iPad).

Τέλος, οι αναλυτικές πληροφορίες και τα δεδομένα της Επιχειρηματικής Ευφυΐας που προσφέρει το Entersoft CRM® βοηθούν την επιχείρηση να διαμορφώσει εστιασμένες ενέργειες επικοινωνίας, προώθησης, marketing και εμπορικής πολιτικής, που προγραμματισμένα και μεθοδικά, οδηγούν την επιχείρηση στην ξεκάθαρη διαφοροποίησή της από τον ανταγωνισμό και στην επίτευξη των στρατηγικών της στόχων ανάπτυξης.

Entersoft Retail®

To Entersoft Retail® είναι ένα μοντέρνο και αυτόνομο λογισμικό που αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για αλυσίδες λιανικής και franchising. Προσφέρει υβριδική λειτουργικότητα, online και offline και είναι πλήρως ενοποιημένο με ERP, CRM και E-Commerce.

To Entersoft Retail® βελτιστοποιεί τις διαδικασίες της επιχείρησης, από τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, έως τη βέλτιστη εμπειρία του καταναλωτή και την ενίσχυση της πιστότητάς του. Υποστηρίζει την αποτελεσματική διαχείριση των εμπορευμάτων, των διαδικασιών, των συναλλαγών, αλλά και των πελατειακών σχέσεων των λιανικών καταστημάτων της επιχείρησης.

Το Entersoft Retail® υποστηρίζει την ευελιξία που απαιτεί το σύγχρονο και εξαιρετικά δυναμικό λιανεμπόριο, καλύπτοντας όλο τον εμπορικό κύκλο, με Παραγγελίες, Παραλαβές, Πωλήσεις, Πληρωμές, Τιμολογήσεις, Επιστροφές, Κοστολόγηση Πολλαπλών Παραλαβών, Συγκέντρωση Δελτίων Λιανικής και Συμφωνία Ζ Ημέρας. Επίσης, υποστηρίζει άμεση ενημέρωση των σημείων λιανικής με τις Εμπορικές Πολιτικές που αποφασίζονται κεντρικά, καθώς με τις Προωθητικές Ενέργειες που ενεργοποιούνται είτε μαζικά (για όλα τα καταστήματα), είτε και επιλεκτικά (π.χ. ανά περιοχή). Επιπλέον, περιλαμβάνει ισχυρά παραμετροποιήσιμη πρόταση αναπαραγγελίας από τα καταστήματα στα κεντρικά και από τα κεντρικά στους Προμηθευτές ή απευθείας στους Προμηθευτές.

Τέλος, παρέχει πλούσιο και τυποποιημένο Reporting ανά Υποκατάστημα και Ταμείο, για οποιαδήποτε ομαδοποίηση Ειδών – Πελατών, ανάλυση πωλήσεων ανά ώρα, είδος, ομάδα, οικογένεια ειδών κλπ. Παράλληλα έχει ενσωματωμένες βέλτιστες πρακτικές και είναι σχεδιασμένο, ώστε να προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες της κάθε αγοράς, χωρίς να απαιτούνται χρονοβόρες διαδικασίες από ειδικούς.

Entersoft Mobile Cross Platform®

Οι επιμέρους εφαρμογές Entersoft Mobile Cross Platform® είναι συμβατές με όλες τις πλατφόρμες (iOS, Android, Windows) και όλους τους τύπους φορητών συσκευών (π.χ. Smartphone, Tablet, iPhone, iPAD), επιτρέποντας στα εν κινήσει στελέχη της επιχείρησης να ολοκληρώνουν το έργο τους και να αλληλεπιδρούν με τα κεντρικά της εταιρείας, από όπου και αν βρίσκονται, οποιαδήποτε χρονική στιγμή, με τις ευκολίες και τον πλούτο πληροφόρησης που απολαμβάνουν και στο γραφείο τους.

Οι εφαρμογές Enterprise Mobility της Entersoft διασυνδέονται και συλλειτουργούν πλήρως με το ERP ή το CRM σας, βοηθώντας έτσι τον οργανισμό σας να επεκτείνει την άρτια οργάνωσή του, εκτός των τοιχών της έδρας της επιχείρησης.

Το ανταγωνιστικό πλκεονέκτημα των εφαρμογών Entersoft Mobile Cross Platform® είναι ότι προσφέρουν την ίδια λειτουργικότητα και σχεδόν πανομοιότυπο user interface, για κάθε εργασιακή ομάδα ή και κάθε μέλος της, σε οποιαδήποτε συσκευή, μέσω της ενοποιημένης πλατφόρμας (Cross-Platform), για συσκευές κάθε τεχνολογίας (iOS, Android, Windows).

Πιο συγκεκριμένα, οι εν λόγω εφαρμογές υποστηρίζουν στοχευμένο UX/UI, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες διαστάσεις της κάθε φορητής συσκευής. Ειδικότερα, αναγνωρίζοντας τον τύπο συσκευής, αναλαμβάνουν να λειτουργήσουν στην tablet-phablet ή στην phone εκδοχή τους.

Προσφέρονται οι παρακάτω ολοκληρωμένες λύσεις Enterprise Mobility της Entersoft:

 • Mobile CRM
 • Sales Force Automation (SFA)
 • Merchandising
 • Field Service (Διαχείριση Τεχνικής Υποστήριξης Εν Κινήσει)
 • xVan (Τιμολόγηση Επί Αυτοκινήτου)
 • Proof of Delivery
 • MedRep (Διαχείριση Ιατρικής Επίσκεψης)

Επιπλέον, στο portfolio των mobile λύσεων της Entersoft ανήκει το Entersoft Pocketbiz®, μια πλήρης σουίτα εφαρμογών για κινητές συσκευές Android (Pocketbiz Sales, Pocketbiz Field Service, Pocketbiz Pharma, Pocketbiz Track & Trace, Pocketbiz Business Intelligence).

Entersoft WMS®

Το Entersoft WMS® είναι μια σύγχρονη λύση λογισμικού, τελευταίας τεχνολογίας, για Διαχείριση Αποθηκών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Δίνει τη δυνατότητα στον οργανισμό σας να αποφασίζει σχετικά με τις καθημερινές επιχειρησιακές διαδικασίες, να μειώνει την πολυπλοκότητα των λειτουργιών, να βελτιστοποιεί το κόστος και να διαχειρίζεται όλους τους πόρους των Αποθηκών (χώρος, άτομα, αποθέματα, εξοπλισμός).

Το Entersoft WMS® συλλειτουργεί με το Entersoft ERP σας και προσαρμόζεται ακριβώς στο μέγεθος και στην πολυπλοκότητα των Αποθηκών της επιχείρησής σας.

Η βασική λειτουργικότητα, μαζί με τα εξειδικευμένα υποσυστήματα, εφαρμόζεται σε αποθήκες μικρού μεγέθους και μεσαίας/χαμηλής πολυπλοκότητας. Επιπλέον, εξαιτίας των προηγμένων χαρακτηριστικών του, καθώς και των ενσωματωμένων και βελτιστοποιημένων αλγορίθμων διεργασίας, το Entersoft WMS® έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά τις απαιτήσεις ακόμη και των πιο σύνθετων και μεγαλύτερων Αποθηκών ή Κέντρων Διανομής (3PLs & 4PLs).

Επιπλέον, για τους Αποθηκάριους που χρειάζονται μια φορητή λύση, υπάρχει η εφαρμογή Entersoft WMS Mobile®,η οποία λειτουργεί με την τελευταία τεχνολογία λειτουργικών συστημάτων, όπως Android & Windows 10 και είναι πλήρως συμβατή με οποιοδήποτε υπάρχουσα υποδομή hardware, που αυτό σημαίνει ότι η μέχρι τώρα επένδυσή σας σε εξοπλισμό προστατεύεται πλήρως.

Με την ολοκληρωμένη λύση Entersoft WMS®, μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά την αποδοτικότητα της Αποθήκης σας. Το σύστημα μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να:

 • Διαχειριστείτε τα επιπλέον χαρακτηριστικά του προϊόντος (π.χ. παρτίδα, ημερομηνία, μέγεθος & χρώμα, serial number κλπ).

 • Βελτιστοποιήσετε τα αποθέματά σας και τις παλετοθέσεις των θυρίδων, με τη χρήση έξυπνων αλγορίθμων για την αποτελεσματική διαχείριση του χώρου της αποθήκης σας.
 • Προγραμματίσετε τα φορτηγά, τους οδηγούς και τις παραδόσεις για να μειώσετε το κόστος μεταφοράς, αλλά και να μεγιστοποιήσετε την αξιοποίηση των φορτηγών σας.

 • Ελαχιστοποιήστε τις επιστροφές, με την ενεργοποίηση του FIFOFEFO.

 • Μετρήσετε την αποδοτικότητα των εργαζομένων σας.

 • Βελτιώσετε την απόδοση των πόρων της αποθήκης σας.

Entersoft e-Commerce®

To Entersoft e-Commerce® είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, ενοποιημένο με τα συστήματα ERP & CRM του Entersoft Business Suite® ή Entersoft Expert®.

Προσφέρει εντυπωσιακή εμφάνιση, είναι ιδιαίτερα απλό στην εφαρμογή του, παρέχει ολοκληρωμένη διαχείριση, από την προβολή των προϊόντων έως την εφαρμογή εμπορικών πολιτικών και τον πιστωτικό έλεγχο των συναλλασσόμενων, με αυτοματοποιημένες διαδικασίες. Το σύστημα αντλεί όλες τις πληροφορίες αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο από το ERP ή και CRM της εταιρείας, διατηρώντας πλήρως ενημερωμένο το portal.

Το Entersoft e-Commerce® υποστηρίζει πλήρως και συνολικά όλες τις λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου και επιτρέπει την άμεση υλοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών, προϊοντικών καταλόγων και ενδο-επιχειρησιακών portals. Διατίθεται με τη μορφή Software as a Service (SaaS) μέσω του Entersoft Cloud (cloud.entersoft.gr) σε 2 διαφορετικές εκδόσεις (Professional & Premium).

Entersoft Cloud Apps®

To Entersoft Cloud Store αποτελεί τη σύγχρονη, ευφυή και ασφαλή απάντηση για τη βελτιστη και απρόσκοπτη διασύνδεση του Cloud κόσμου με τα back end συστήματα.

Ειδικότερα, εδώ θα βρείτε μια πληθώρα επιλογών για τη γεφύρωση των Entersoft συστημάτων με τρίτες εφαρμογές, με αμέτρητες επιλογές ευελιξίας και προσαρμοστικότητας, που προσφέρουν στους χρήστες υψηλό επίπεδο παραγωγικότητας στον καθημερινό τους τρόπο λειτουργίας.

Ενδιαφέρεστε για κάποια από τις λύσεις μας;