Γιάννης ΠομώνηςIT Operations Manager

Γιάννης

Ο Γιάννης Πομώνης είναι IT Operations Manager στην εταιρεία. Είναι Computers & Networks Expert και IT Security Specialist και έχει πάνω από 21 χρόνια εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής, σε μεγάλες και καταξιωμένες εταιρείες, αναλαμβάνοντας ρόλους με διαρκώς αυξανόμενες ευθύνες και απαιτήσεις για γνώσεις υψηλού επιπέδου τεχνικής κατάρτισης.

Έχει εξαιρετική ικανότητα να σχεδιάσει και να υλοποιήσει την κατάλληλη τοπολογία και υποδομή συστήματος, ώστε κάθε εγκατάσταση λύσης Entersoft να μπορεί να λειτουργεί αποδοτικά και απρόσκοπτα, υποστηρίζοντας seamlessly τις τρέχουσες ανάγκες μιας επιχείρησης.

Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας, των επικοινωνιών και του IT Security και είναι ο πιο κατάλληλος για να συμβουλέψει τους Πελάτες μας στην προστασία των πληροφοριακών τους συστημάτων και στην υλοποίηση λύσεων πληροφοριακής υποδομής.

Έχει μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση λύσεων της Entersoft και μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά τους Πελάτες της LOD, ανεξαρτήτως της τοπολογίας που θα επιλέξει ο Πελάτης μας, είτε προτιμήσει μια On-Premise εγκατάσταση, είτε εναλλακτικά, κατευθυνθεί προς μια cloud based εγκατάσταση στο Microsoft Azure ή σε οποιοδήποτε άλλο Datacenter.

Έχει σημαντική εμπειρία από την εγκατάσταση και υποστήριξη λύσεων στον τουριστικό κλάδο, αλλά και άλλων κλάδων (π.χ. βιομηχανία, παροχής υπηρεσιών, τεχνικές κατασκευαστικές εταιρείες, μεταφορές, κ.ά.). Από το 2013, είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Swissns GmbH (Ελβετία) στην Ελλάδα, ώστε να παρέχει υπηρεσίες IT & Security Consulting υψηλών προδιαγραφών, με εξειδίκευση σε τομείς όπως Cyber Protection, Dedicated & Virtual Private Servers, Web Hosting, κ.ά. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει πτυχίο μηχανικού αεροσκαφών, ενώ παλαιότερα παρείχε αντίστοιχες υπηρεσίες σε οργανισμούς, όπως η Πολεμική Αεροπορία και η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία.

Γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.

Πληροφορίες

+30 210 612 8996
Λάρνακος 54, 14342, Νέα Φιλαδέλφεια

Πως μπορούμε να σας υποστηρίξουμε;