Γιώργος ΖαχαριάδηςDirector of Services

Γιώργος

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης είναι Διευθυντής Υπηρεσιών στην εταιρεία και είναι Επικεφαλής ενός από τους πιο σημαντικούς και στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξης της LOD. Έχει πάνω από 24 χρόνια εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής, σε μεγάλες και καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου της πληροφορικής, αλλά και του τομέα των καταναλωτικών προϊόντων, αναλαμβάνοντας θέσεις με διαρκώς αυξανόμενες ευθύνες και απαιτήσεις για γνώσεις υψηλού επιπέδου τεχνικής κατάρτισης. Διευθύνει μια ικανή ομάδα από πιστοποιημένους Συμβούλους στα συστήματα της Entersoft και λειτουργεί πάντα με γνώμονα το καλύτερο όφελος για τον Πελάτη.

Έχει εξαιρετική ικανότητα να διαχειριστεί κάθε εγκατάσταση συστήματος Entersoft, με τρόπο ώστε να παραμετροποιηθεί και να προσαρμοστεί για να καλύπτει πλήρως τις τρέχουσες ανάγκες μιας επιχείρησης και να λειτουργεί με τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη αποδοχή και αφομοίωση από τους τελικούς χρήστες.

Παρακολουθεί στενά τις νέες εκδόσεις που δημιουργούνται τακτικά στην ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών Entersoft Business Suite και αντιλαμβάνεται επακριβώς τις επιχειρηματικές ανάγκες και απαιτήσεις μιας επιχείρησης (business needs & requirements) για να τις μετασχηματίσει σε ανάλογες δυνατότητες, λειτουργίες και αυτοματισμούς στην προσφερόμενη λύση της Entersoft.

Έχει μεγάλη εμπειρία στην προσαρμογή όλων των επιμέρους λύσεων της σουίτας εφαρμογών της Entersoft, όπως ERP (Enterprise Resource Planning System), CRM (Customer Relationship Management System), Mobile SFA (Sales Force Automation), WMS (Warehouse Management System), ΒΙ (Business Intelligence) και eCommerce (Web B2B Platforms). Επίσης, διευθύνει κατάλληλα την κάθε εγκατάσταση, ανεξαρτήτως της τοπολογίας που θα επιλέξει ο Πελάτης μας, είτε προτιμήσει μια On-Premise εγκατάσταση, είτε εναλλακτικά, κατευθυνθεί προς μια cloud based εγκατάσταση στο Microsoft Azure ή σε οποιοδήποτε άλλο Datacenter.

Έχει σημαντική εμπειρία από την υλοποίηση και υποστήριξη λύσεων στον κλάδο των Fast Moving Consumer Goods (π.χ. ρούχα, καλλυντικά, τρόφιμα, ποτά, είδη πρώτης ανάγκης, κ.τ.λ.), αλλά και άλλων κλάδων (π.χ. βιομηχανία, παροχής υπηρεσιών, τεχνικές κατασκευαστικές εταιρείες, μεταφορές, κ.ά.), έχει πολύ δυνατό know-how αναφορικά με θέματα λογιστικής, κοστολόγησης παραγωγής, κυκλώματος τιμολόγησης και χρηματοοικονομικής διαχείρισης, κ.ά. Τέλος, μπορεί να διευθύνει αποτελεσματικά την προσαρμογή του προσφερόμενου συστήματος, ώστε να καλύπτει πάντα όλο το εύρος των απαιτήσεων μιας επιχείρησης, καθώς και όλες τις ιδιαιτερότητες του τρόπου λειτουργίας της.

Κάθε του ενέργεια στοχεύει στο να βοηθήσει την επιχείρηση να δημιουργήσει καλύτερη οργανωτική δομή, ώστε να μπορεί να αποκομίσει το μέγιστο όφελος από την υιοθέτηση και αφομοίωση της προσφερόμενης λύσης Entersoft και να εκμηδενίσει έτσι, όσο και όπου είναι εφικτό, τις σπατάλες πόρων. Έχει προσφέρει σημαντική προστιθέμενη αξία σε συνεργασίες που έχει αναλάβει η LOD μέχρι σήμερα, με ηγέτιδες εταιρείες στους κλάδους τους, όπως οι FROIMED, ΟΜΙΛΟΣ Κ. ΤΖΑΝΟΥ (ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΥΔΡΕΥΣΗ, ΜΟΝΩΣΗ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ), ERGOHELIX, LEONICE, ΟΜΙΛΟΣ RETAIL VISION UNITED DISTRIBUTION (SAMSONITE, SCOTCH & SODA, κ.ά.), ΣΙΓΑΝΟΣ (ΚΡΗΤΗ), 24 MEDIA, ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, PLASTINO, HASKOS CAFFE LUIGI, κ.ά.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Πληροφορίες

+30 210 612 8996
Λάρνακος 54, 14342, Νέα Φιλαδέλφεια

Πως μπορούμε να σας υποστηρίξουμε;