Δήμητρα ΠέππαΥπεύθυνη Επικοινωνίας & Back-Office Administration

Δήμητρα

Η Δήμητρα Πέππα είναι Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Back-Office Administration της LOD. Έχει πάνω από 14 χρόνια εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας, σε μεγάλες και καταξιωμένες εταιρείες στον κλάδο των τηλεοπτικών παραγωγών και σε συνεργασία με τηλεοπτικούς σταθμούς όπως Σκαϊ, Alter, καθώς και με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Μέσα από το ρόλο της, φροντίζει ώστε να είμαστε πάντα κοντά στους Πελάτες μας, αλλά και να διατηρούμε ζωντανό το κανάλι επικοινωνίας μας με όλη την αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε, χτίζοντας έτσι ένα δυνατό προφίλ για την εταιρεία μας και σχέσεις εμπιστοσύνης με τις επιχειρήσεις που επιλέγουν να συνεργαστούν με τη LOD.

Έχει σημαντική εμπειρία από τον κλάδο των Fast Moving Consumer Goods (π.χ. ρούχα, καλλυντικά, τρόφιμα, ποτά, είδη πρώτης ανάγκης, κ.τ.λ.), αλλά και άλλων κλάδων (π.χ. βιομηχανία, παροχής υπηρεσιών, τεχνικές κατασκευαστικές εταιρείες, μεταφορές, κ.ά.) και έχει πολύ δυνατό know-how αναφορικά με το Digital Presence Management μιας επιχείρησης (π.χ. website & social media management, digital campaigns, κ.τ.λ.).

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βαρνάβα Αττικής, είναι Απόφοιτη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον τομέα Διοικητικό & Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων και μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Πληροφορίες

+30 210 612 8996
Λάρνακος 54, 14342, Νέα Φιλαδέλφεια

Πως μπορούμε να σας υποστηρίξουμε;