Δημήτρης ΛουκόπουλοςFounder & CEO

5na9P-cW_400x400

Ο Δημήτρης Λουκόπουλος είναι Ιδρυτής και Επικεφαλής στην εταιρεία LOD (Platinum Συνεργάτης της Entersoft). Δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής από το 1999, αναλαμβάνοντας θέσεις με διαρκώς αυξανόμενες ευθύνες και απαιτήσεις, σε ηγέτιδα εταιρεία του κλάδου. Λίγα χρόνια αργότερα, μετακινήθηκε και αποτέλεσε ένα από τα πρώτα βασικά στελέχη της Entersoft. Από την ίδρυσή της και για πολλά χρόνια, διετέλεσε καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων και βοήθησε τον οργανισμό να αποκτήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς.

Το 2007 έκανε τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα, ως Μέτοχος και Εμπορικός Διευθυντής της Apex IT Solutions, με κύρια αρμοδιότητα την προώθηση των λύσεων της Entersoft, για την οποία διατηρεί έως και σήμερα την πεποίθηση ότι ενσωματώνουν εξαιρετικά καινοτόμα στοιχεία και σοβαρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα τόσο σε τεχνολογικό, όσο και σε λειτουργικό επίπεδο.

Το 2014, έχοντας δημιουργήσει πολύ δυνατό προφίλ στον τομέα του επιχειρηματικού λογισμικού (business software), ανέλαβε καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή σε καινοτόμα start-up εταιρεία του Ομίλου Info-Quest, όπου ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό της στρατηγικής ανάπτυξης και την εκτέλεση του πλάνου πωλήσεων ενός πρωτοποριακού λογισμικού ERP που βασιζόταν σε cloud αρχιτεκτονική και σύγχρονες τεχνολογίες.

Παρακολουθώντας στενά τις ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα της πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT) και έχοντας ένα εξαιρετικό ταλέντο στην ανακάλυψη και διαχείριση ευκαιριών για τη δημιουργία σημαντικής προστιθέμενης αξίας για τις επιχειρήσεις, ίδρυσε τη LOD με σκοπό την παροχή προσαρμοσμένων λύσεων της Entersoft προς φιλόδοξες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Έχει μεγάλη εμπειρία από όλες τις επιμέρους λύσεις της σουίτας εφαρμογών της Entersoft (π.χ. ERP, CRM, Service Management, Asset Tracking & Management, Mobile SFA, WMS, Business Intelligence, eCommerce).

Από την ίδρυση της εταιρείας έως και σήμερα, ο Δημήτρης Λουκόπουλος, έχει δώσει μεγάλη έμφαση στη στελέχωση της LOD, έχοντας δημιουργήσει μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, με σκοπό να δίνει λύσεις στις ανάγκες των επιχειρήσεων, προσφέροντας πάντα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Mediterranean College.

Πληροφορίες

+30 210 612 8996
Λάρνακος 54, 14342, Νέα Φιλαδέλφεια

Πως μπορούμε να σας υποστηρίξουμε;