Κώστας ΒλαχάκηςDirector of Software Development

Κώστας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι Director of Software Development στην εταιρεία και είναι επικεφαλής ενός από τους πιο σημαντικούς στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξης της LOD, της Καινοτομίας & Τεχνολογικής Πρωτοπορίας. Έχει πάνω από 17 χρόνια εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής, σε μεγάλες και καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου, αναλαμβάνοντας θέσεις με διαρκώς αυξανόμενες ευθύνες και απαιτήσεις για γνώσεις υψηλού επιπέδου τεχνικής κατάρτισης.

Είναι Senior .Net Developer με εξαιρετική ικανότητα να διαχειριστεί την πλατφόρμα πάνω στην οποία είναι στημένη η ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών της Entersoft ώστε να δημιουργηθούν εξειδικευμένες λύσεις σημαντικής προστιθέμενης αξίας για κάθε επιχείρηση που επιλέγει να συνεργαστεί με την εταιρεία μας.

Παρακολουθεί στενά τις ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα της πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT) και έχει μοναδικό ταλέντο στο σχεδιασμό και ανάπτυξη καινοτομιών σε επίπεδο αρχιτεκτονικής. Έχει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην ανάπτυξη εφαρμογών που είναι προσβάσιμες μέσω Smartphones και Tablets για τα εν κινήσει στελέχη μιας επιχείρησης (Enterprise Mobility Solutions), στις εφαρμογές Business Intelligence και στις εφαρμογές eCommerce.

Στη διάρκεια της καριέρας του έχει αναλάβει τη διαχείριση μεγάλων και πολυσύνθετων έργων πληροφορικής, όπως είναι η ανάπτυξη ενός καινοτόμου Cloud Engine για θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Info-Quest, η ανάλυση και δημιουργία ενός καινοτόμου site για λογαριασμό μεγάλου ταξιδιωτικού γραφείου, με δυνατότητα πώλησης αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, καθώς και η παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την παραλαβή του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων από την Ανάδοχο εταιρία, για λογαριασμό της ΜΟΔ Α.Ε.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυλώνα Αττικής, ενώ έχει ζήσει και εργαστεί για πολλά χρόνια στην Αγγλία. Κατέχει Πτυχίο Ανάπτυξης Πολυμέσων ΕΘΝΟDATA και είναι απόφοιτος του Middlesex University (Λονδίνο) με πτυχίο BEng (HONS) Degree in  Computer Systems Engineering. Τέλος, είναι ενεργό Μέλος του BCS – The Chartered Institute for IT.

Πληροφορίες

+30 210 612 8996
Λάρνακος 54, 14342, Νέα Φιλαδέλφεια

Πως μπορούμε να σας υποστηρίξουμε;