Λαμπρινή ΔεσποτάκηERP/CRM Senior Consultant & Project Manager

placeholder

Η Λαμπρινή Δεσποτάκη είναι Project Manager στην εταιρεία και διαχειρίζεται δυναμικά και αποτελεσματικά έργα που αναλαμβάνει η εταιρεία στην Αθήνα και στην Κρήτη και που περιλαμβάνουν δυνατότητες όπως ERP (Enterprise Resource Planning System), CRM (Customer Relationship Management System), Mobile SFA (Sales Force Automation), WMS (Warehouse Management System) και eCommerce (Web B2B Platforms).

Έχει πάνω από 29 χρόνια προϋπηρεσίας και σημαντική εμπειρία από την υλοποίηση λύσεων της Entersoft. Επίσης, διαθέτει εξαιρετική τεχνογνωσία στο σχεδιασμό και υλοποίηση διασυνδέσεων με άλλα συστήματα τρίτων κατασκευαστών.

Ιδιαίτερα έργα που έχει διαχειριστεί στη LOD περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την υλοποίηση του Entersoft Business Suite ERP σε εταιρείες όπως οι OMONIA TRANS, ΣΙΓΑΝΟΣ (ΚΡΗΤΗ), ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΚΑΡΒΕΛΑΣ, K22 GLOBAL TRADERS, EUROMAT, καθώς και την υλοποίηση πρωτοποριακής διασύνδεσης με το πρόγραμμα κίνησης λεωφορείων της BK Solutions, για λογαριασμό της εταιρείας UNION A.E. και την ανάπτυξη καινοτόμου μηχανισμού ανταλλαγής δεδομένων με την GOLD AIR για λογαριασμό της εταιρείας RETAIL VISION UNITED DISTRIBUTION (SAMSONITE, SCOTCH & SODA, κ.ά.), που επίσης ανήκουν στο πελατολόγιο της LOD.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη, έχει Bachelor in Finance with Major in Computer Information Systems από το Deree και μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Πληροφορίες

+30 210 612 8996
Λάρνακος 54, 14342, Νέα Φιλαδέλφεια

Πως μπορούμε να σας υποστηρίξουμε;