Μανώλης ΠαπαδόπουλοςCustomer Service Manager

Μάνος

Ο Μανώλης Παπαδόπουλος είναι Customer Service Manager στην εταιρεία και διαχειρίζεται δυναμικά και αποτελεσματικά έργα που αναλαμβάνει η εταιρεία, κυρίως στην Αττική και στην Κρήτη και που περιλαμβάνουν δυνατότητες ERP (Enterprise Resource Planning System).

Έχει μεγάλη εμπειρία από την υλοποίηση ERP λύσεων της Entersoft στον κλάδο των ενδυμάτων και υποδημάτων και μπορεί να διευθύνει αποτελεσματικά την προσαρμογή του προσφερόμενου συστήματος, ώστε να καλύπτει όλο το εύρος των απαιτήσεων μιας επιχείρησης, καθώς και όλες τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου κλάδου (π.χ. χρώμα-μέγεθος, σορτιμέντα, σαιζόν, εποχιακή παραγγελιοληψία, κ.τ.λ.).

Έχει προσφέρει σημαντική προστιθέμενη αξία σε συνεργασίες που έχει αναλάβει η LOD μέχρι σήμερα, με ηγέτιδες εταιρείες στους κλάδους τους, όπως ο ΟΜΙΛΟΣ RETAIL VISION UNITED DISTRIBUTION (SAMSONITE, SCOTCH & SODA, κ.ά.), ΟΜΙΛΟΣ Κ. ΤΖΑΝΟΥ (ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΥΔΡΕΥΣΗ, ΜΟΝΩΣΗ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ), AMERICAN MOTORS – ΧΡ. ΠΙΛΑΛΗΣ, ENVIE SHOES, AIRTECHNIC ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ, LEMCO, EXCEL ΑΦΟΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΙ, PA SOLUTIONS, K22 GLOBAL TRADERS, DIVITEC, IBS (ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ FRUTOP), κ.ά.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω, είναι Απόφοιτος του Τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών – Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας και έχει καλή γνώση σε Αγγλικά και Γαλλικά.

Πληροφορίες

+30 210 612 8996
Λάρνακος 54, 14342, Νέα Φιλαδέλφεια

Πως μπορούμε να σας υποστηρίξουμε;