Σοφία ΜαραγκούERP Senior Consultant & Project Manager

Σοφία

Η Σοφία Μαραγκού είναι ERP Senior Consultant & Project Manager στην εταιρεία LOD και διαχειρίζεται δυναμικά και αποτελεσματικά έργα που αναλαμβάνει η εταιρεία, κυρίως στην Αττική και που περιλαμβάνουν δυνατότητες όπως ERP (Enterprise Resource Planning System) και Business Intelligence. Έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής, σε καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου, αναλαμβάνοντας θέσεις με διαρκώς αυξανόμενες ευθύνες και απαιτήσεις για γνώσεις υψηλού επιπέδου τεχνικής κατάρτισης.

Έχει μεγάλη εμπειρία από την υλοποίηση ERP λύσεων με εξειδίκευση στον τομέα της Οικονομικής Διαχείρισης και μπορεί να διευθύνει αποτελεσματικά την προσαρμογή του προσφερόμενου συστήματος, ώστε να καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων και ιδιαιτεροτήτων του τρόπου λειτουργίας μιας επιχείρησης.

Κάθε της ενέργεια στοχεύει στο να βοηθήσει την επιχείρηση να δημιουργήσει καλύτερη οργανωτική δομή, ώστε να μπορεί να αποκομίσει το μέγιστο όφελος από την υιοθέτηση και αφομοίωση της προσφερόμενης λύσης Entersoft. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία, βοηθάει να εκμηδενιστούν, όσο και όπου είναι εφικτό, οι σπατάλες πόρων. Έχει προσφέρει σημαντική προστιθέμενη αξία σε συνεργασίες που έχει αναλάβει η LOD μέχρι σήμερα, με ηγέτιδες εταιρείες στους κλάδους τους, όπως οι MULTIBETON HELLAS, ΟΜΙΛΟΣ Κ. ΤΖΑΝΟΥ (ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΥΔΡΕΥΣΗ, ΜΟΝΩΣΗ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ), ΔΙΑΣΤΑΣΙΣ, FROIMED, LEONICE, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ GROUP, ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, AIRTECHNIC ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ, ΤΣΟΜΩΚΟΣ, κ.ά.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, έχει Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Πληροφορίες

+30 210 612 8996
Λάρνακος 54, 14342, Νέα Φιλαδέλφεια

Πως μπορούμε να σας υποστηρίξουμε;